Olisiko vastapartioinnille tilausta?

Juuri palattuani matkalta avasin Facebookin ja huomasin kaverini päivityksestä Soldiers of Odinin aloittaneen katupartioinnin nykyisessä kotikaupungissani Joensuussa. Ystäväni on tilanteesta huolissaan ja niin olen minäkin. Oman näkemykseni mukaan valkoista Suomea puolustavalle katupartioinnille ei ole tarvetta ja poliisi on samaa mieltä. 

 

Itse katupartiointi minua sen sijaan huolestuttaa. En oikein osaa luottaa järjestöön joka ilmoittaa puolustavansa valkoista Suomea, enkä minä kuulu mihinkään valkoiseen Suomeen. Enkä usko tällaisen partion olevan puolueeton ja tasapuolinen, saati ammattimainen. Mahtaako kaikilla partioitsijoilla olla mitään järjestyksenvalvontaan liittyvää koulutustakaan? Lyhyesti, en koe oloani turvalliseksi kun tällaisia partioita on liikkeellä. Enkä varmasti ole ainoa. 

 

Jos katupartioiden määrä kasvaa on kenties harkittava toisenlaisten partioden järjestämistä. Sellaisten katupartioiden jotka suojelevat meitä, jotka eivät koe kuuluvansa valkoiseen Suomeen. Partioihin voidaan toki minun puolestani toivottaa tervetulleiksi myös valkoiset, alkuperään ja äidinkieleen katsomatta. Ken tietää, isäm muam puallustajat saattavat katsoa karsaasti jopa vierasta kieltä puhuvia ihmisiä tai ulkomaalaisen, tai ulkomaalaisen näköisen miehen, kanssa seurustelevia naisia. Partion nimi voisi olla vaikka Soldiers of Anansi. Anansihan on siis afrikkalainen jumala tai jokin sen tapainen. 

 

Hyvää alkanutta vuotta.

 

Lähde:

http://yle.fi/uutiset/valkoisen_suomen_puolesta_taisteleva_jarjesto_aloi…

KaroKankus
Vasemmistoliitto Turku

Syvästä etelästä (Suomen etelärannikolta) susirajan taa kotoutunut historianopiskelija. Joensuun seudun Vasemmistonuorten puheenjohtaja ja elinvoimajohtokunnan varajäsen. On oppinut jo ymmärtämään paikallisia, ainakin puhetta, kulttuurishokistakin on toivuttu.
Japanista olen hyvin kiinnostunut. Erityisesti ruuasta ja populaarikulttuurista.
Blogini nimeä on inspiroinut tämä Kansan Uutisten artikkeli:
http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3367542-afri...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu