Karo Kankus Afrikansuomalaisen ääni kuuluu...

Suolen Lento katkesi

Ylikomisario Jari Taponen  kertoo miten Helsingissä tänään pidettävän Pride-kulkueen lähtöalueelta on otettu kiinni Suomi Ensin-ryhmän läheltä mies, jolla oli mukanaan kassillinen ulostetta. Facebookissa on uhattu iskeä kulkuetta vastaan ja Suomi Ensin suunnitteli aiemmin järjestävänsä Pride-kulkuetta vastustavan mielenosoituksen. 

 

Tämä roskajoukko sanoo vastustavansa islamilaista terrorismia , islamisaatiota ynnä muuta vastaava. Ihmettelen miksi ihmeessä. Heidän asenteensa seksuaalivähemmistöjä kohtaan ei pohjimmiltaan juuri eroa fundamentalistimuslimien asenteista. Homot ja lesbot jätetään mahdollisesti rauhaan, kunhan pysyvät kaapissa. 

 

Toivottavasti Pride kulkue sujuu muuten ilman kummempia häiriöitä. Toivotan ihmisille myös hyviä viboja klo 18 alkaviin puistojuhliin. Voisin itse asiassa kuunnella hieman musiikkia itsekin. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (70 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Aika kiva ennakkotuomio, Suomi Ensin ryhmälle pelkästään sen takia, että mies löytyi heidän läheltään!

Huomenna löytyy heroiinikauppias eduskuntalon läheltä, mutta tuskin kansanedustajia leimataan suoraan narkomaaneiksi tai diilereiksi.

Vai mitä häh ?

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Ota rauhallisesti, minulla ei ole valtaa jaella juridisia tuomioita. Se on edelleen oikeuslaitoksen tehtävä. Kiinniotettu on sitä paitsi pitkäaikainen äärioikeistoaktiivi, jonka nimi mainitaan Wikipediassakin.

Juha Hämäläinen

En minä ole hermostunut. Ihmettelen vaan lehden (en niinkään sinun) analyysiä, jossa mies liitetään suoraan ilman edes aihetodisteita johonkin ryhmään, jonka läheltä tämä tavoitettiin......

Ei kai mummoni ole rattijuoppo, jos naapuri ajaa kännissä ohi ?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #4

Suomi ensin -vouhottajilla taitaa olla nyt tekemisen puutetta kun molemmat leirit on purettu. Tai kyllähän Suomessa oikeitakin töitä olisi, mutta jotkut kantelee mieluummin kakkakasseja.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #5

Toinen tuomari ilmestyi paikalle tuomitsemaan ihmisiä ilman tutkintaa!

Bravo sas!

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #7

Niin, saattoihan sillä ihan muuten vaan olla muovipussillinen kakkaa mukana. Sattuuhan sitä.

"Joka kerran keksitään, sitä aina epäillään."

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005275501.html?re...

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #21

Silti todisteita yhteydessä mainittujen tahojen kesken ei ole todistettu millään tavalla.

Liekö suoran yhteyden vetäminen noin heppoisesti poliittista syrjintää, joka juontaa henkilöiden poliittisista mielipiteistä ?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #30

On kyllä. Kakkapussimies oli näitä Suomi ensin -tyyppejä, ne kaksi muuta vouhottajaa eivät olleet.

http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005275497.html?s...

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #32

Tuosta yhteydestä on edelleenkin vain lehtitietoja ja lannan kantaminen muovipussissa ei liene suuri rikos, koska veijari on taas vapaana.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #44

Tieto se on lehtitietokin. Se pitää yleensä jopa paikkansa, kunhan on oikeasta lehdestä eikä MV-lehdestä.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #46

Edelleenkin haluaisin kiinnittää huomiota siihen että oikeutta Suomessa jakaa oikeuslaitos. Ei huutoäänestys!

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #74

Kyllä tämä minulle on aina ollut selvää, mutta ei ilmeisesti Halla-ahon kannattajille. Hehän jakavat mestarinsa harhan siitä, että korkeimman oikeuden tuomio olisi vain mielipide.

Käyttäjän jouniauranen kuva
Jouni Auranen Vastaus kommenttiin #44

Suoli ensin porukkahan ilmoitti tekevänsä iskun prideihin jo etukäteen, julkaisivat myös videon jossa haukkuvat ohimeneviä marssijoita. Älytöntä toimintaa jo pelkästään nämä ilman paskapussia joka kuulostaa kyllä ihan porukan modus operandilta, sen verran aivotonta porukkaa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mää ainakin ajattelen ihmisistä pelkästään hyvää.

Jos sillä kakkakassin kantajalla olikin ihan pyyteetön tarkoitus lannoittaa kaupungin istutuksia, sillä kakkahan on erittäin hyvä maanparannusaine. :)

Pitää ajatella positiivisti ja kyllähän me luotamme näihin kaikkiin suomi ensin ihmisiinkin, eikö vaan? :)

Juha Hämäläinen

Positiivisesti ajateltuna mies saattoi olla matkalla lääkäriin salmonellatestin kanssa jotta saisi terveyspassinsa uudistettua ja ei joutuisi jättämään työtään pizzapuodissa....

Mutta tosissasi sinäkin haluat kolmanneksi tuomariksi istumaan korkeammalle, kuin muut..... Pelottavaa, kerrassaan pelottavaa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Mvlehden yleensä luotettavan tiedon mukaan puutarhuri-Eerolla oli kassissaan hevosenlantaa. Sitä Mvlehti ei suoraan kerro, mitä puutarhuri-Eero aikoin hevonp:llä lannoittaa, mutta olettaisin kaupungin katuympäristöä.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Itsehän luotan näissä asioissa hevosmiesten tietoimistoon ja Kaarina-tädin kumminkaimaan, joka on muuten töissä sosiaalitoimistossa.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

No, tämä Suoli Ensin henkilö otettiin kiinni Suomi Ensin -porukoiden lähettyviltä uutisoinnin mukaan. Olivathan nuo järjestelleet fecesbookissa ja VK:ssa Stop Pride -tempausta. Porukoita varmasti myös harmitti Oikeus elää -väen liittyminen kulkueeseen.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Jatkavat varmaan turvapaikanhakijoiden mielenosoituksen seuraamista jos se vielä jatkuu. Mitä muutakaan ne tekisivät. Toisaalla arvelivat taustalla olevan halu herättää huomiota, mutta tuskin tällainen ilahduttaa edes suurinta osaa äärioikeistossa. Oikeastaan on ihme, että se mielenosoituksen purkaminen aiheutti niinkin suuren solidaarisduuden puuskan skenessä. Mahdollisesti siksi, että Oikeus Elää näytti aluksi saavan jäädä Rautatientorille.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Ajattele positiivisesti. Täällä maalla vastaan saattaa ajaa traktori, jonka perässä on 10 kuution Paskervilleri imupainevaunu. Eikä poliiseja lähimaillakaan.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Traktorilla ei Helsingissä pääse huomaamatta kovin helposti noin suuren kulkueen lähelle. Tai ainakin vaatisi enemmän mielikuvitusta kuin mitä Suoli Ensin-tyypeiltä löytyy.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Heidän omasta livestreamista kyllä hyvin kävi ilmi että mies on Suomi ensin porukkaa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

SE = Suomi takaisin Venäjälle kakkapussi kerrallaan.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

"Tämä roskajoukko sanoo vastustavansa islamilaista terrorismia , islamisaatiota ynnä muuta vastaava."
Miten se vihapuheen määrittely menikään parahin kirjoittaja? Eikö siellä Itä-Suomen yliopistossa opiskelijoita asiasta valisteta, että termit n****ri, white trash, finnjävel ja roskajoukko käytettynä ihmisistä tai ihmisryhmistä ovat vihatermejä.

Käyttäjän jouniauranen kuva
Jouni Auranen

noin vanhaksi mieheksi olet aika tietämätön, tietääkseni poliittista toimintaa saa ja pitää aina arvostella.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

SE-porukan kutsuminen roskajoukoksi ei tietenkään ole kunnioittavaa tai kohteliasta, mutta en minä siihen pyrkinytkään. En kannata minkäänlaista väkivaltaa heitä kohtaan.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Poistin Jarmo Makkosen kommentin, jossa vihjailtiin Prideen osallistuvien muslimien ryhtyvän kivityksiin. En jaksa nyt katsella tuollaista.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Voihan muslimikin olla homo. Saattaapa hakea turvapaikkaakin juuri siksi.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Poistin myös Mikael Vestamalta linkityksen MVl-lehteen ja linkityksen erään persuaktiivin Facebook-sivuille. Minua ei huvita antaa blogini kommenttien kautta näkyvyyttä kummallekaan.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Ilman mitään vihjailua, tietääkö Kankus muslimien ja Islamin suhtautumisen homoseksuaalisuuteen? Kankus varmaan tietää että myös Suomen moskeijoissa julistetaan aitoa islamia, sopiiko tämä sateenkaariväen omaan ideologiaan? Sanoisin että ristiriidat sanoman ja todellisuuden suhteen ovat vihervasemmistolta täysin kadoksissa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mutta äärioikeistolla on puhdasta kakkaa pussissa.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Muslimien ja islamin suhtautuminen homoseksuaalisuuten taitaa olla sama kuin huivipakkoon ja alkoholinkäyttöönkin. Esimerkiksi iranilaiset naiset heittävät huivit menemään ulkomailla ja kotosalla, ja alkoholiakin silloin käytetään. Julkisesti Iranissa ei saa kuitenkaan alkoholia juoda eikä sitä ravintoloissa myydä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Muslimien ja islamin suhtautuminen homoseksuaalisuuten taitaa olla sama kuin huivipakkoon ja alkoholinkäyttöönkin."

Tiedätkö mitä heidän moskeijoissaan saarnataan tästä aiheesta? Yksittäinen muslimi voi olla eri mieltä mutta kulttuurinsa ei hyväksy eri mieltä olevia. Länsimaisen ihmisen voi olla vaikea ymmärtää islamin hierarkiaa joka on vastaava kuin kristinusko tuhat vuotta sitten, ei silloin ollut yksilön mielipiteellä mitään merkitystä.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #28

Sehän on sama mitä moskeijoissa saarnataan, ihmiset elävät niin kuin elävät. Tiedän toki että islamilaisissa maissa homojen asema on vähintää yhtä tukala kuin Venäjällä. Osa varmaan hakee turvapaikkaakin juuri sen vuosksi. Visusti kaapissa elävät voivat kyllä varmaan elää miten tahtovat, mutta Pride-marssin järjestäminen voi olla vaikeampaa. Juuri siksikin sellaiset marssit edes meillä länsimaissa ovat niin tarpeellisia. Mehän olemme esikuva muille maille, ja ainakin tältä osin ihan aiheesta.

Käyttäjän jouniauranen kuva
Jouni Auranen Vastaus kommenttiin #28

Kun tässä taas pride keskustelua seurannut ei ole pistänyt silmään yksikään muslimin kirjoittama vihapuhe? suomalaiset kyllä senkin osaavat ja todistivat sen jälleen loisteliaasti. Suoli ensin iski paskapuskineen ja oikeus elää islamilaiset liittyivät marssiin. Tuntuu sinä olevan enemmän kuplassa mitä täällä tapahtuu ja mistä viha seksuaalivähemmistöjä tulee.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #52

Onko Päivi Räsänen siis muslimi? Ilmankos se kuulostaa niin epäkristilliseltä.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #28

Montako kertaa olet ollut moskejassa saarnaa kuuntelemassa?

Käyttäjän jouniauranen kuva
Jouni Auranen Vastaus kommenttiin #56

Tuliko lukihäiriö? en ole käynyt moskeijassa koskaan, vaan puhuin tästä nyt syntyneestä keskustelusta ja SE-paskapussista.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Islamin suhtautumisen tiedän pintapuolisesti. Muslimien suhtautuminen vaihtelee muslimeiden välillä. Kaikkki moskeijat opettavat mielestään aitoa islamia. Huolehdin itse omasta ideologiastani ja mahdollisista ristirridoista parhaani mukaan.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Kukaan ei voi tietää mitä tuon henkilön päässä liikkui, ei edes hänen aikeistaan, puhumattakaan poliittisesta näkemyksestä. Älytöntä vihapuhetta jälleen.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tyyppihän itse julkaisi videon omasta retkestään "pervolandiaan" eli Helsinkiin. Videokavalkadin huippuhetki oli pisätys jonka hän myös julkaisi.
Täällä sekä Makkonen että toinen kommentoija putinleiristä yrittävät väittää että tämä Tillanen ihan sattumalta ja vahingossa pidätettiin.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää
Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #31

Mitä suomalainen poliisi ilmoittaa on putinleiriläisten mielestä vihapuhetta.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Ai kukaan ei voi tietää, mitä Eero Tillasen päässä liikkuu? Hah. Hän on kyllä itse siitä hyvin hanakasti kertonut pitkin nettiä.

Kalle Erkkilä

Ruokitaanhan niitä pulujakin.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Lähes yhtä tasokasta kuin antisemitistinen töherryksesikin.

Kalle Erkkilä

Olen kylläkin juutalaistaustainen. Mihin viittaat?

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #39

Geneerisen antisemitista piirostasi persujen hajoamisesta ei näytä olevan enää tällä blogialustalla.

"Olen kylläkin juutalaistaustainen."

Ei se ole toisaalta estänyt Yiannopoulostakaan.

Kalle Erkkilä Vastaus kommenttiin #40

Piirroksessa oli Juudas joka petti Vapahtajan. Se, että Juudas oli juutalainen (kuten Jeesuskin) ei ollut asian pointti. Ovatko suvakit oikeasti noin puusilmäisiä??

Uusi Suomi poisti piirroksen, eli US on antisemitistinen. Mutta aivan sama, piirros oli vuorokauden esillä, eli teki tehtävänsä.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #42

Jos Soini olisi Juudas, niin Halla-ahohan olisi sitten Jeesus.

Kalle Erkkilä Vastaus kommenttiin #43

Piirroksessa oli lista kaikista PS:n juudaksista. Halla-aho ei toki ole Jeesus, mutta voihan se olla että hän pelastaa Suomen globalisteilta.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #45

Kun nyt alkajaisiksi edes omista harhoistaan pelastuisi.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Ajatellaan positiivisesti. Pride oli menestys yleisömäärältään ja tunnelmaltaan. Poliisi turvasi esimerkillisesti. Joku poliisin vanha tuttu otettiin siis kiinni. Olen useasti todennut, että voisivat valita tuttunsa paremmin, mutta toisaalta asiahan ei minulle kuulu.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Nyt selvisi mitä me toinen ääripää olemme. Me jotka emme kanna kakkojamme toisten juhliin.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

"Mitä sul on noissa pusseissa?" Tämä vaatisi nyt kyllä päivitetyn version.
https://youtu.be/yDO1xQrQSXg

Käyttäjän SakariJSaarilahti kuva
Sakari Saarilahti

"…Pride-kulkueen lähtöalueelta on otettu kiinni Suomi Ensin-ryhmän läheltä mies, jolla oli mukanaan kassillinen ulostetta…"

Positiivisesti ajatellen mies vain yritti osallistua tapahtumaan parhaan kykynsä ja oman tasonsa mukaisesti?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Blogikirjoitus loukkaa kaikkia niitä Pride-kulkueessa marssineita ihmisiä, joilla on suoliavanne ja sen vuoksi ulostetta keräävä avannepussi.

Joskus toivoisi edes hieman hienovaraisuutta näihin ulostuloihin. Erityisesti blogin otsikko on alatyylinen ja suolivähemmistöä loukkaava.

Käyttäjän PekkaKeskinen kuva
Pekka Keskinen

Mitä eroa on SE-tyypillä ja muovipussillisella paskaa? Muovipussi.

Erittäin hyvin sanottu, että nämä SE-sankarit vastustaessaan sukupuolivähemmistöjä, tekevät juuri sitä samaa mistä muslimeja arvostellaan. Toisaalta, eipä loogisuus ole koskaan ollut muodikasta ääriajattelussa. Samoin se tulee esiin näillä queer-anarkisteilla. Suviseuroihinkin on kaikki tervetulleita, mutta Pride-kulkeeseen ei.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Erittäin hyvin sanottu, että nämä SE-sankarit vastustaessaan sukupuolivähemmistöjä"

Mistä tiedät mitä tyyppi vastusti? Ehkä vastusti muslimien ahdasmielistä suhtautumista homoihin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kun julkaisi omat videot siitä kuinka esiintyi "pervolandiassa". Luovuta nyt hyvä mies.

Käyttäjän jouniauranen kuva
Jouni Auranen

Ihan oikeasti? Äijä ite sanoi????

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ehkä hän vastusti kaltaistasi, tiedä hänen ajatuksistaan. Normaali ihminen ei kulje paskapussi kädessään, no ehkä kännissä ja läpällä.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Vaikka miljoonaan osallistujaan, Madridin tyyliin, on vielä matkaa, on selvää, että Helsingin Pride on merkittävä tapahtuma. Hieno tunnnelma, laaja ikäskaala, kaikin puolin heterogeeninen ja homogeeninen joukko osallistujia. Jopa vastustajat osallistuvat parhaan kykynsä mukaan ja parastaan tarjoten.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Jäin miettimään että mitenkähän tuo pussi on täytetty. Onko porukka seissyt ringissä housut kintuissa odottamassa kyykistymisvuoroaan kun pussi kiertää kehää, vai onko menty pytyn kautta? Entä jos jollain on ns. ujo suoli, onko käytetty laksatiivia?

Aktivistien uskottavuuden arvioimiseksi tämä olisi tärkeä tietää.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Poliisiko takavarikoi Eeron retkieväät?

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

No niinhän sitä Suomesta löytyy monta erilaista kulttuuria ja perinnettä.
Toisille suomalaisuus merkitsee paskan heittämistä eri mieltä olevien niskaan. Toisille taas ei. Siinä on mistä valita.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Nämä suolinkaiset tosiaan osoittavat, että maa on jo valmiiksi monikulttuurinen monine värikkäine alakulttuureineen. Valtavirtaan ei tosiaan taida kuulua kerätä kakkia muovipussiin ja kuljeskella se kädessä ympäriinsä, vaikka nuoruudestani muistan että eräs kaveri hätätapauksessa senkin teki Provinssirokissa tuntemattoman teltan suojissa.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Jospa kakkakassilaiset oilivatkin teatterikoululaisia?

Toimituksen poiminnat